Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
منوعات

Generisk lægemiddelopkøb og distribution kan være sjovt for alle – اقرا

IndholdsfortegnelseValg af en sikker online -apotekideer

Billede er du nogensinde blevet tiltrukket af at købe dine medicin fra et på internet -apoteket eller et andet websted? Nogle apoteksinternetsider fungerer lovligt og tilbyder lethed, privatlivets fred, økonomiske besparelser og beskytter også for at erhverve medicin.

Fødevare- og medicinadministration rådgiver, at der er flere skadelige online apoteker, der erklærer for at markedsføre receptpligtige medicin til dybt overkommelige priser, ofte uden at kræve en recept. Disse internetbaserede stofbutikker markedsfører ofte uautoriserede, forfalskede eller på anden. Flere usikre online stofbutikker bruger falske “butikfronter” til at efterligne licenserede stofbutikker eller for at få dig til at tro, at deres medicin kommer fra nationer med høje sikkerheds- og sikkerhedsstandarder.

Disse lægemidler https://danmark-aptk.com/koeb-xifaxan-online/ kunne være falske, sluttede eller på anden måde utrygg for dig såvel som din husstand. Hvordan kan du fortælle, om en på Internet -apoteket kører lovligt?

Er ikke akkrediteret i U.S. såvel som af dit statslige apotek. Har ikke en licenseret farmakolog på teamet for at besvare dine spørgsmål. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får på dit sædvanlige apotek eller kommer her i produktemballage, der er beskadiget, beskadiget, på et internationalt sprog, har ingen udløbsdato eller er løbet ud.

Regner dig for produkter, du aldrig har købt eller fik. Giv ikke klare sammensatte værdipapirer af dine individuelle og monetære detaljer. Tilby dine oplysninger til forskellige andre websteder. Disse stofbutikker markedsfører normalt medicin, der kan være farlige, fordi de kan: har alt for meget eller utilstrækkeligt af den aktive komponent, du har brug for for at behandle din tilstand eller tilstand.

Indeholder de forkerte ingredienser eller andre skadelige stoffer. Den aktive komponent i en godkendt medicin er det, der gør medicinen effektiv til sygdom eller tilstand, den er planlagt til at håndtere. Hvis en medicin har uidentificerede energiske komponenter, kan det komme til kort at have det tilsigtede resultat, kan have en uventet interaktion med forskellige andre medicin, du tager, kan skabe farlige bivirkninger eller kan skabe andre alvorlige sundheds- og wellness -problemer, såsom major følsomme svar.

Der er metoder, du kan bestemme en sikker online apotekbutik. Disse apoteker: Ring konstant til en medicinsk professionel recept. Giv en fysisk adresse og også telefonnummer i U.S. Har en akkrediteret farmaceut på personale til at besvare dine bekymringer. Er licenseret med et statligt bestyrelse for apotek. Et yderligere middel til at hjælpe med at garantere, at du bruger en sikker og også lovlig online apotek er at kontrollere apotekets certifikat i statens bestyrelsesdatakilder ved at bruge området på FDA’erne BE, SAFE, RX -webstedet.

Med prisen på receptpligtig medicin, der stiger i dag, giver almindelige medicin en mere overkommelig sammenlignelig for forbrugerne. Mange individer genkender ikke, hvordan generiske medikamenter varierer fra brand-name-lægemiddel, eller bare hvordan man kan tale om generika med deres medicinske professionelle såvel som farmaceut. I USA indlæses 9 ud af 10 recept (88 procent af alle recept) årligt for almindelige stoffer, ifølge De Forenede Stat

Almindelige lægemidler er kopier af brand -lægemiddel, der skal opfylde nøjagtigt de samme FDA -krav som mærkenavnet.”Brandnavnsmedicin genereres af producenter, der udfører betydelig forskning for at bestemme såvel som etablering af nye lægemidler,” siger Craig K. Svensson, Pharm, D, Ph, D, Dean emeritus samt professor i medicinsk kemi samt molekylær farmakologi ved Purdue College of Pharmacy i West Lafayette, Indiana.”Det anslås, at det koster omkring 2 milliarder dollars at bringe et helt nyt stof til markedet,” siger Dr. Dr.Når man udfylder recept, kan farmakologer erstatte en meget billigere generisk, medmindre den ordinerende læge definerer, at der skal gives et mærkenavn. Ifølge dr. Rubinstein, regulering. Den ordinerende læge kan definere “ikke erstatte”, hvilket antyder, at der skal gives et brand name.”Mens en farmakolog ikke vil se bort fra ‘ikke erstatter’ på en recept, i mangel af en legitim grund, vil den tredje fejring [forsikringsselskab] sandsynligvis opfordre klienten til at betale en større udgiftsandel for den brønd -Kendt recept, end de ville have betalt for det generiske, “siger Rubinstein.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *